Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Op projectbasis

cropped-curatioconstat-site-identiteit.jpg

Op projectbasis

Veel diensten van Curatio Constat lenen zich voor een projectmatige aanpak. Wij stellen gezamenlijk een projectplan op of bespreken samen de gewenste aanpak. Alles is gericht op de door u geformuleerde doelstellingen. Tussentijds wordt u in de gelegenheid gesteld om bij te sturen, omdat ons uitgangspunt is om u steeds op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en resultaten.

Ad interim

cropped-curatioconstat-site-identiteit.jpg

Ad interim

Wij stellen ons verschillende situaties voor waarbij het wenselijk is om een tijdelijke, externe kracht in te zetten. Bijvoorbeeld bij het vormgeven van een nieuwe functie als gevolg van nieuwe taken. Dan kan de tijdelijke, externe kracht net dat stukje extra inbreng hebben om onnodige missers te voorkomen. Maar denk ook aan het direct kunnen inspringen waar een vaste kracht plots langdurig afwezig is. Of om orde op zaken te stellen. Dan kan een frisse blik van buitenaf zeer verhelderend werken. Kortom, er zijn voldoende redenen denkbaar om te kiezen voor Curatio Constat.

Tarieven

Curatio Constat levert kwaliteit tegen een overeenkomstig tarief. Meerjarige afspraken maken behoort ook tot de mogelijkheden. Wellicht ten overvloede wijzen wij u erop dat u alleen betaalt voor de geleverde prestaties. Verlof en ziekte kosten u niks. U betaalt geen vakantiegeld, eindejaarsbonus of vertrekpremie. Als meerwaarde lift u mee op de brede ervaring die bij andere organisaties werd opgedaan.